Keukens

Kiest u voor een moderne keuken of een vleugje nostalgie?

Wij kunnen uw keuken tot in detail volledig in stijl uitvoeren, afgestemd op de sfeer van uw woning.

Een Klassieke, Moderne of Nostalgische/ Landelijke keuken, geheel op maat met stijlvolle details en passend in uw woning ingebouwd.

Met een door ons ontworpen en gebouwde keuken, haalt u echt de sfeer in huis die u graag wilt hebben.

Echt maatwerk is anders

Bij City keukens bent u zeker van echt maatwerk. Wij werken niet met standaard modules of elementen, u bent dus helemaal vrij in de keuze van de indeling van uw keuken. Passtukken en loze ruimte komt op onze manier niet voor in uw keuken. Door echt maatwerk halen we echt alles uit de bruikbare ruimte. Samen met u ontwerpen we de ideale keuken op maat voor uw woning. Door onze ervaring kunnen we precies vertellen wat een praktische indeling is en wat de mogelijkheden voor uw keuken zijn. Bekijkt u eens onze landelijke, nostalgische, moderne enklassieke keukens, dat geeft zeker inspiratie voor uw keuken.

Keuken op maat

U zoekt een keuken op maat die helemaal bij uw wensen aansluit. Iedere keukenverkoper zal zeggen dat hij dat kan leveren maar is dat ook echt zo. Krijgt u een goed en eerlijk gevoel bij een verkoper en snapt hij wat u bedoelt? Vertrouwen en een goed gevoel is het eerste dat belangrijk is als u zoekt naar een keuken op maat. Het lijkt natuurlijk logisch dat een keuken op maat is, maar er is toch verschil tussen een ‘standaard’ keuken en een echte keuken op maat.

Het begint bij een gesprek

Iedere keuken begint met een idee en een eerlijk gesprek. We maken graag een afspraak om uw wensen en ideeën helder te krijgen. Onze adviseur is ook ontwerper en degene die uw keuken maakt en monteert. U heeft dus 1 aanspreekpunt en wij weten daardoor precies wat uw wensen zijn. We nodigen u graag uit voor een gesprek bij u of bij ons in de showroom.

Handgemaakte keukens kunnen al uw keukenwensen mogelijk maken. Bij City keukens maken we alles ambachtelijk en met de hand, dat heeft grote voordelen voor u.

Wij denken niet in standaardmaten en standaard modules hierdoor kunnen we bijna alle wensen voor u realiseren. De “moeilijke” hoekjes in uw keuken zijn voor ons juist een mooie uitdaging. In elk detail van uw keuken zult u het echt vakwerk terugzien. De keukens die wij maken zijn exclusief, landelijk, nostalgisch,klassiek of juist modern. Doordat we echt handwerk leveren kunnen we elke stijl keuken maken, wij maken wat u bedenkt.

Handgemaakte keuken voor u

Bij City keukens werken we anders dan u bij andere keukenzaken zult ervaren. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om uw wensen te inventariseren. Doordat we een compact bedrijf zijn heeft u contact met vertrouwde gezichten. De adviseur tekent en ontwerpt niet alleen de keuken naar uw wensen maar gaat een stuk verder. Uw adviseur is ook degene die uw keuken van a tot z maakt en monteert. Hij weet dus altijd precies wat er persoonlijk met u besproken is en kent u wensen helemaal.

 

De luxe van handwerk

Echte handgemaakte keukens hebben net dat stukje extra. Je merkt dat echte vakmensen eraan gewerkt hebben en dat alles precies klopt. Uiteraard geven we u ook advies over uw keukenapparatuur en kranen. Wij leveren apparatuur van de bekende merken: Aeg, Aga, Amana, Atag, Boretti, Bosch, Gaggenau, Godin, Küppersbusch, Lacanche, La Cornue, Liebherr, Miele, Molteni, Neff, Quooker, Siemens, Smeg, Subzero Wolf en Viking. We nodigen u uit om een vrijblijvende afspraak te maken bij u thuis of bij ons in de showroom.

 

Op deze website kunt u diverse voorbeelden van keukens bekijken die wij reeds voor onze klanten ontworpen en vervaardigd hebben: