Maatwerk

Staat het meubel van uw dromen staat in geen enkele winkel? Dan helpen wij u heel graag met het maken van uw Meubel. Het maken van kasten en badmeubels op maat is ons vak, bij City Keukens maken we maatwerk keukens, kasten en badmeubels. Het is natuurlijk logisch dat meubels op maat qua afmeting precies past bij uw situatie. Maar wat we belangrijker vinden is dat het precies past bij uw smaak en in detail aansluit bij uw wensen. In indeling, materiaal en afwerking kunnen we letterlijk alles mogelijk maken.

Boekenkast op maat en En Suite

In veel woningen mogen we een boekenkast op maat maken of een En Suite creëren. Deze kasten maken uw ruimte heel praktisch te gebruiken en geven een stuk eigen sfeer aan uw woning of bedrijfsruimte. Het prefect aansluiten qua stijl en beleving op de huidige meubels en interieur is een uitdaging waarin het echte vakmanschap naar voren komt. Uiteraard realiseren we ook veelvuldig lambriseringen, inloopkasten, inbouwkasten, kasten op maat, kledingkasten en tv meubels op maat.

De luxe van echt maatwerk

Er is een verschil tussen maatwerk en echt ambachtelijk maatwerk. Veel firma’s zeggen maatwerk te bieden maar werken altijd met standaard maten en standaard elementen. Wij geloven in echt maatwerk en werken nooit met zulke standaarden in onze kasten op maat. Het luisteren naar uw wensen en gezamenlijk zoeken naar de beste oplossing is de belangrijkste stap richting uw kast op maat. We nodigen u graag uit om een afspraak te maken om uw wensen te bespreken. Dat is mogelijk bij ons in de showroom of bij u thuis of in uw bedrijfspand.

Uw badkamermeubel op maat

U badkamermeubel op maat realiseren we natuurlijk heel graag. We komen graag met u in gesprek om te ontdekken wat uw plannen en ideeën zijn voor het meubel. Als de badkamer al getekend of al klaar is komen we graag bij u kijken zodat we goed aan kunnen sluiten bij uw sfeer. Aan de hand van een gesprek maken we een tekening van uw meubel. Als de tekening helemaal bij uw wensen aansluit wordt uw meubel ambachtelijk met de hand gemaakt en bij u gemonteerd. Een badkamermeubel op maat maakt uw badkamer helemaal af in hoge kwaliteit en afwerking.

Badkamermeubels, de materialen

Door te kiezen voor maatwerk kiest u voor vakwerk van een hoge kwaliteit. Dat ziet u ook terugkomen in het materiaalgebruik, wij gebruiken de beste materialen die bestand zijn tegen het vochtige klimaat in een badkamer. Uiteraard wordt het meubel compleet geleverd met werkblad, waskom of wasbak, kranen en degelijk beslag. Direct bij montage is de hoge kwaliteit van maatwerk, materiaal en afwerking opvallend voor veel opdrachtgevers. Jaren later merkt u pas echt de kwaliteit en duurzaamheid van het meubel dat letterlijk jarenlang meegaat.