Landelijke keukens

Een landelijke keuken straalt gezelligheid uit en is vaak het hart van het huis. De sfeer van een woonboerderij komen helemaal terug in deze stijl. Een grote schouw, groot fornuis en natuurstenen blad passen helemaal in zo’n keuken. Iedere keuken uit onze werkplaats is handgemaakt en helemaal naar uw wensen vormgegeven. In traditioneel geklampte deuren, pen- en gatverbindingen en bewerkte profielen en deuren ziet u het echte handwerk terug. Omdat we alles op maat maken kun u ook verschillende stijlen combineren. Een landelijke keuken met moderne accenten of een strakkere schouw is geen enkel probleem.

Volop sfeer met het gemak van nu

In een landelijke keuken is alles gericht op gemak en ontspanning. De authentieke materialen en warme kleuren geven een gezellig en warm gevoel. Uiteraard kan ook een dergelijke keuken voorzien worden van de modernste apparatuur. Alle apparatuur is mogelijk; van een groot gasfornuis tot een stoom-oven, combi-oven of kokend-water-kraan. Alle merken keukenapparatuur kunnen we in uw keuken verwerken op een zichtbare of onzichtbare manier. Wilt u een oven in het zicht of juist weggewerkt in een kastje, de keuze is volledig aan u!

Uw nieuwe landelijke keuken?

Ziet u de keuken van uw dromen al voor zich? Bent u geïnspireerd geraakt maar heeft u nog geen concreet plan voor uw nieuwe keuken? Wij maken heel graag een afspraak in onze showroom of bij u thuis. We horen graag wat uw ideeën zijn en kunnen u alles vertellen over landelijke keukens en alle mogelijkheden die er zijn. Neem eens contact met ons op.