Kookeiland

Een kookeiland zien we steeds vaker terug in de klassieke, nostalgische en moderne keuken. We zien dat een kookeiland eigenlijk in iedere stijl keuken past zolang de ruimte zich ervoor leent. Een eiland moet voldoende ruimte hebben en qua formaat en plaatsing perfect passen in de ruimte. De mogelijkheden van een eiland zijn eindeloos. Een spoeleiland, spoel-en kookeiland of kookeiland met zitgedeelte zijn populaire oplossingen.

Kookeiland, het centrum van uw keuken

Een kookeiland wordt vaak echt het centrum van uw keuken. U staat niet meer met uw rug naar uw gasten of gezinsleden toe maar kunt gezellig praten terwijl u bezig bent. Daarnaast is het met een eiland veel gemakkelijker om met meerdere personen gezellig te koken, er is werkruimte aan alle kanten. Bij een kookeiland met zitruimte schuift iedereen gezellig aan terwijl u de maaltijd afmaakt. Een ander voordeel is de bergruimte die u in een kookeiland heeft. Er is voldoende ruimte voor al uw pannen, schalen en servies. Een andere handige optie is het plaatsen van een wijnkast of vaatwasser in het kookeiland.

Maatwerk in uw keuken

City Keukens staat voor ambachtelijk handwerk en perfectie in maatwerk. Uw gehele keuken wordt in onze werkplaats handgemaakt en bij u gemonteerd. Echt maatwerk betekend dat een kast ook prima in een ‘afwijkende’ maat gemaakt kan worden. Wij denken echt vanuit uw wensen en maken gezamenlijk plannen voor uw ideale keuken. De eerste stap is natuurlijk een persoonlijk gesprek, we nodigen u uit om een afspraak te maken. U bent van harte welkom in onze showroom of we komen bij u thuis.