Klassieke keukens

Een klassieke keuken ademt een bijzonder sfeer en is warm en tijdloos. Uw gezin en gasten voelen zich vaak direct thuis in een klassieke handgemaakte keuken. Met ons maatwerk maken we echt uw keuken helemaal naar uw wensen. Uw huis, gezin en kook gewoontes vormen de basis voor uw nieuwe keuken. We passen alles helemaal aan naar uw wensen in kunnen de keuken leveren in de kleur die bij u past.

Wat is eigenlijk klassiek?

Wat is eigenlijke een klassieke keuken? Deze stijl is eigenlijk de stijl van meubels en interieurs die men vroeger in de herenhuizen zag. Deze stijl is wel degelijk anders dan de landelijke stijl die meer geinspireerd is op de hoeves. Tegenwoordig lopen klassiek en landelijk een beetje door elkaar. In een klassieke keuken komen we over het algemeen meer rvs en meer moderne elementen tegen dan in een landelijke of nostalgische keuken. Eigenlijk maakt het ook niet zo veel uit welk “stempel” uw keuken krijgt, het gaat ons erom dat het de keuken naar uw wensen is.

De klassieke keuken van uw wensen

De keuken van uw wensen maken, dat is onze uitdaging. In meerdere gesprekken en met schetsen en tekeningen komen we gezamenlijk tot uw droomkeuken. Als de plannen definitief zijn gaan we uw keuken ambachtelijk met de hand maken en als laatste natuurlijk in uw woning plaatsen. Het proces om elkaar te leren kennen begint natuurlijk bij een gesprek. Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom of we komen naar u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek.