Keuken op maat

U zoekt een keuken op maat die helemaal bij uw wensen aansluit. Iedere keukenverkoper zal zeggen dat hij dat kan leveren maar is dat ook echt zo. Krijgt u een goed en eerlijk gevoel bij een verkoper en snapt hij wat u bedoelt? Vertrouwen en een goed gevoel is het eerste dat belangrijk is als u zoekt naar een keuken op maat. Het lijkt natuurlijk logisch dat een keuken op maat is, maar er is toch verschil tussen een ‘standaard’ keuken en een echte keuken op maat.

Echt maatwerk is anders

Bij City keukens bent u zeker van echt maatwerk. Wij werken niet met standaard modules of elementen, u bent dus helemaal vrij in de keuze van de indeling van uw keuken. Passtukken en loze ruimte komt op onze manier niet voor in uw keuken. Door echt maatwerk halen we echt alles uit de bruikbare ruimte. Samen met u ontwerpen we de ideale keuken op maat voor uw woning. Door onze ervaring kunnen we precies vertellen wat een praktische indeling is en wat de mogelijkheden voor uw keuken zijn. Bekijkt u eens onze landelijke, nostalgische, moderne enklassieke keukens, dat geeft zeker inspiratie voor uw keuken.

Het begint bij een gesprek

Iedere keuken begint met een idee en een eerlijk gesprek. We maken graag een afspraak om uw wensen en ideeën helder te krijgen. Onze adviseur is ook ontwerper en degene die uw keuken maakt en monteert. U heeft dus 1 aanspreekpunt en wij weten daardoor precies wat uw wensen zijn. We nodigen u graag uit voor een gesprek bij u of bij ons in de showroom.