Exclusieve keukens

Een exclusieve keuken is geen ‘standaard’ keuken maar een met karakter. Exclusieve keukens zijn bij ons altijd handgemaakt op een ambachtelijke manier. U vindt bij ons keukens in de stijlen: landelijk, nostalgisch, klassiek enmodern. Deze stijlen hanteren we alleen maar om te inspireren. We werken niet met standaarden maar maken uw keuken geheel naar uw wens met hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking.

Exclusieve keukenapparatuur

In een exclusieve keuken komen we natuurlijk ook apparatuur tegen van topmerken. Fornuizen leveren we onder andere van: Aga, Atag, Boretti, Gaggenau, Godin, La Canche, La Cornue, Molteni en Viking. Daarnaast past andere luxe apparatuur goed bij een dergelijke keuken. Wat denkt u van een wijnkoelkast, kokend-water-kraan en een steamer? In feite is alle apparatuur perfect te integreren in de stijl en sfeer van uw keuken.

Van idee naar keuken

Iedere keuken begint met een idee voor een nieuwe keuken. Wij maken graag eens een afspraak om te horen wat uw ideeën zijn. We zullen u ook veel suggesties geven en gezamenlijk een mooi plan maken voor uw exclusieve keuken. Een afspraak is natuurlijk mogelijk in onze showroom maar ook bij u thuis zodat we direct een beeld hebben van uw woning. Uw nieuwe keuken moet uiteraard naadloos aansluiten op uw overige interieur.