Nostalgische keukens

Een nostalgische keuken geeft dat heerlijke gezellige gevoel dat u misschien van vroeger kent. Het echte handwerk en ambacht van de keukenmaker komen helemaal tot zijn recht in een nostalgische keuken. De authentieke materialen worden tot in de kleinste details doorgevoerd, aan de details herkent men de echte vakman. We zien in een dergelijke keuken natuurlijke materialen terug zoals hardsteen en hout. Authentieke scharnieren, knoppen en beslag maken de keuken helemaal in stijl af.

Nostalgisch of landelijke keukens?

Veel mensen denken dat een landelijke keuken en een nostalgische keuken hetzelfde is. Dat is niet helemaal zo, er zijn wel degelijk verschillen. In een nostalgische keuken wordt alle apparatuur behalve het fornuis uit het zicht weggewerkt. Het fornuis is vaak een klassiek vormgegeven fornuis met moderne technologie. In een nostalgische stijl keuken zit over het algemeen geen zichtbaar rvs terwijl dat in landelijke keukens wel voorkomt. We merken vaak dat verschillende stijlen gecombineerd worden. Dat kan uiteraard altijd omdat we echt een keuken voor u op maat maken.

Hoe ziet uw keuken eruit?

Hoe ziet de keuken van uw dromen eruit? Wij denken graag met u mee van het eerste idee en ontwerp tot en met de complete uitvoering van uw keuken. Neem eens contact met ons op voor een afspraak bij u thuis of bij ons in de showroom.