Keukenschouw

Een keukenschouw geeft elke keuken een eigen uitstraling en sfeer. Een landelijke, nostalgische of klassieke keukenkan eigenlijk niet zonder keukenschouw. Een schouw is automatisch verbonden aan deze stijl keukens. We realiseren schouwen voor nieuwe en bestaande keukens in elke gewenste stijl en uitvoering. Uiteraard plaatsen we ook de verlichting en afzuigkap in de schouw zodat u optimaal geniet van uw keuken.

Schouw op maat

Het maken van een schouw is echt maatwerk dat perfect bij de keuken dient te passen. Daarnaast is het ook mogelijk om een schouw om een kachel te plaatsen in uw woonkamer of in een andere ruimte in uw woning. Door de stijl van de schouwen in uw woning door te trekken ontstaat een mooi harmonieus geheel in stijl en afwerking. Het is zelfs mogelijk om ook een tv meubel of boekenkast in dezelfde stijl voor u te maken.

De luxe van echt maatwerk

Bij City keukens is letterlijk alles maatwerk. Het ambacht en handwerk staan bij ons hoog in het vaandel. U ervaart het verschil in de afwerking en de fijnste details in het houtwerk. De eerste stap naar een schouw op maat is een persoonlijk gesprek. Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken. U bent van harte welkom in onze showroom en een afspraak bij u thuis is natuurlijk geen enkel probleem.