Kasten op maat

Staat de kast van uw dromen staat in geen enkele winkel? Dan helpen wij u heel graag met het maken van uw droomkast. Het maken van kasten op maat is ons vak, bij City Keukens maken we maatwerk keukens en kasten. Het is natuurlijk logisch dat kasten op maat qua afmeting precies past bij uw situatie. Maar wat we belangrijker vinden is dat het precies past bij uw smaak en in detail aansluit bij uw wensen. In indeling, materiaal en afwerking kunnen we letterlijk alles mogelijk maken.

Boekenkast op maat en En Suite

In veel woningen mogen we een boekenkast op maat maken of een En Suite creëren. Deze kasten maken uw ruimte heel praktisch te gebruiken en geven een stuk eigen sfeer aan uw woning of bedrijfsruimte. Het prefect aansluiten qua stijl en beleving op de huidige meubels en interieur is een uitdaging waarin het echte vakmanschap naar voren komt. Uiteraard realiseren we ook veelvuldig lambriseringen, inloopkasten, inbouwkasten, kasten op maat, kledingkasten en tv meubels op maat.

De luxe van echt maatwerk

Er is een verschil tussen maatwerk en echt ambachtelijk maatwerk. Veel firma’s zeggen maatwerk te bieden maar werken altijd met standaard maten en standaard elementen. Wij geloven in echt maatwerk en werken nooit met zulke standaarden in onze kasten op maat. Het luisteren naar uw wensen en gezamenlijk zoeken naar de beste oplossing is de belangrijkste stap richting uw kast op maat. We nodigen u graag uit om een afspraak te maken om uw wensen te bespreken. Dat is mogelijk bij ons in de showroom of bij u thuis of in uw bedrijfspand.